Cartofi wedges cu usturoi şi parmezan
Cartofii sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă.
4 cartofi de mărime medie, spălaţi bine cu tot cu coajă şi tăiaţi wedges, 50 de grame de parmezan ras, 4 linguri de ulei de măsline, sare şi piper, pătrunjel proaspăt tocat, 2 linguri de pudră de usturoi.
1. După ce ai spălat cartofii cu tot cu coajă şi i-ai tăiat wedges, înmoaie-i în ulei de măsline.
2. Într-un bol, amestecă condimentele şi trece feliile de cartofi prin ele, după ce le-ai înmuiat în uleiul de măsline.
3. Pune feliile de cartofi condimentate pe tava de copt, pe care ai aşezat o hârtie de copt, şi bag-o la cuptor pentru 25 - 25 de minute, dar nu înainte de a presăra parmezan ras pe ei.
4. La final, presară pătrunjel proaspăt peste ei şi consumă-i cu sos tzatziki sau cu oricare alt sos preferat.
Poftă bună!
Articolul anterior Piept de pui cu sos de unt, roşii şi usturoi Articolul următor Batoane energizante din 3 ingrediente