Pulpe de pui la cuptor, cu rozmarin şi unt
Vrei o cină gustoasă şi rapidă, preparată din câteva ingrediente? Iată o reţetă perfectă pentru tine!
6 pulpe de pui, 3-4 crenguţe de rozmarin, 3 linguri de unt la temperatura camerei, sare de mare şi piper.
1. Încălzeşte cuptorul la 200 de grade. În acest timp, spală bine pulpele de pui.
2. Toacă bine rozmarinul, amestecă-l cu untul şi pasta obţinută introdu-o sub pielea pulpelor de pui. O jumătate de linguriţă este suficientă pentru fiecare pulpă în parte.
3. Condimentează apoi pulpele cu sare şi piper şi pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
4. Introdu tava la cuptor şi las-o acolo preţ de 55 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Conopidă la cuptor, cu aromă de curry Articolul următor Batoane de mere cu caramel