Cele mai bune crutoane pentru salată sau supă cremă
Dacă eşti o împătimită a salatelor sau a supelor cremă, atunci cu siguranţă consumi destul de des crutoane. În cazul în care te-ai săturat de cele din magazin, poţi să încerci să prepari unele delicioase chair la tine acasă.
4 căţei de usturoi, jumătate de legătură de cimbru proaspăt, jumătate de legătură de pătrunjel, jumătate de legătură de salvie, jumătate de ceaşcă de parmezan ras, o jumătate de ceaşcă de ulei de măsline, sare şi piper, ¾ linguriţă de fulgi de ardei roşu, jumătate de pâine toast tocată cuburi.
1. Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius şi pregăteşte o tavă de copt pe care aşază o foaie de copt.
2. Amestecă la blender pătrunjelul tocat cu cimbrul, salvia, usturoiul şi parmezanul, după care adaugă uleiul şi dă din nou drumul la blender.
3. Asezonează compoziţia cu sare, piper şi fulgi de ardei.
4. Aşază cuburile de pâine pe tava de copt, după care toarnă peste ele amestecul de ierburi.
5. Bagă tava la cuptor şi las-o acolo pentru 7 - 9 minute sau până când devin crutoanele aurii.
Pont: Crutoanele aromatizate se servesc reci.
Poftă bună!
Sursa: purewow.com Articolul anterior Lasagna cu ricotta şi cartofi Articolul următor Cotlet de porc marinat la cuptor pe pat de legume