Salată cu piept de curcan
Această salată este foarte gustoasă şi poate fi servită atât acasă, cât şi la birou, chiar dacă o prepari cu usturoi.
» o bucată de piept de curcan, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 felii de lămăie, apă, sare şi piper după gust, un pahar cu vin alb.
» salată mixtă, iaurt, un căţel de usturoi, mentă verde după gust.
1. Crestează pieptul de curcan şi condimentează-l cu sare şi piper.
2. Încinge tigaia, prăjeşte pieptul de curcan şi adaugă ceapa tăiată rondele.
3. Când se rumeneşte, transferă conţinutul într-un vas de yena, adaugă usturoiul tăiat felii, vinul, o cană cu apă şi feliile de lămâie.
4. Acoperă vasul cu o folie de aluminiu şi bagă-l pentru 20-25 de minute la cuptor la foc mediu.
5. Între timp, amestecă iaurtul la blender cu un căţel de usturoi şi menta.
6. Pe o farfurie, aranjează un pat din salata mixtă, aşază pieptul de curcan tăiat bucăţele, iar la final toarnă dressingul de iaurt.
7. Poţi adăuga o mână de crutoane în salată şi câteva frunze de rucola.
Poftă bună!
Articolul anterior Guacamole autentic mexican Articolul următor Tartă de roşii