Ciocănele în sos de soia
Această reţetă poate fi adaptată la orice alt tip de carne de pui, în funcţie de preferinţe. Este hrănitoare, sănătoasă şi delicioasă.
14 ciocănele de pui fără piele, o sticlă de sos de soia, un sfert de cană de zahăr brun, 1-2 linguri de ghimbir, fulgi de ceapă uscată.
Într-o oală, aşază ciocănelele şi acoperă-le cu o parte sos de soia şi trei părţi apă.
Adaugă zahărul brun, ghimbirul şi nişte fulgi ceapă uscată. Pune oala pe foc, iar când începe să fiarbă compoziţia, lasă focul la flacără medie pentru 20-30 de minute.
După ce s-a fiert bine carnea, opreşte flacăra şi lasă oala acoperită pentru 10 minute.
Puiul poate fi servit cu salată de vară, piure, conopidă sau orice altfel de garnitură potrivită pentru zilele de vară.
Poftă bună!
Sursa: http://www.danamadeit.com/ Articolul anterior Tartă cu îngheţată şi fulgi de ciocolată Articolul următor Salată de avocado cu mozzarella şi roşii