Ciocănele de pui cu usturoi, la cuptor
Un prânz savuros, rapid de făcut şi cu ingrediente pe care le ai la îndemână.
1/2 cană de unt, 3 linguri de usturoi tocat mărunt, 3 linguri de sos de soia, 1/4 linguriţă de piper negru 1 linguriţă de pătrunjel, 6 ciocănele, puţin pătrunjel pentru decor
1. Încălzeşte cuptorul. Unge cu ulei un vas de yena.
2. Într-un bol mic amestecă untul usturoiul, sosul de soia, piperul şi pătrunjelul. Încălzeşte amestecul al microunde preţ de 2 minute, apoi foloseşte o lingură pentru a-l amesteca din nou.
3. Pune ciocănelele în vasul de yena şi acoperă-le cu amestecul preparat mai devreme. Introdu ciocănelele la cuptor şi găteşte-le preţ de 20 de minute, întorcându-le din când în când.
4. Serveşte-le asezonate cu pătrunjel şi piper negru.
Poftă bună!
Articolul anterior Caviar de vinete Articolul următor Salată de vară cu porumb