Desert de post RAPID cu ananas
Vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un desert rapid în Postul Crăciunului? Iată o reţetă rapidă şi delicioasă!
6 felii de ananas proaspăt sau din conservă, sirop de curmale, zeamă de lime, fulgi de cocos
1. Încinge cuptorul, apoi aşază feliile de ananas într-o tigaie grill tapetată cu folie de aluminiu sau hârtie de copt unsă cu ulei de măsline. Poţi folosi mai mult de şase dacă ai o familie numeroasă sau cei dragi sunt mari amatori de dulciuri.
2. Amestecă o lingură de sirop de curmale cu o lingură de zeamă de lime (sau mai multe, în funcţie de necesităţi) într-un bol. Unge feliile de ananas cu acest amestec. Dă tigaia la cuptor timp de 8 minute.
3. Scoate tigaia şi presară câte o jumătate de linguriţă de fulgi de cocos pe fiecare felie în parte, după care dă-le din nou la cuptor pentru încă 2 minute.
Articolul anterior Legume la cuptor aromatizate Articolul următor Fursecuri cu vanilie