Desert pentru Halloween: Fantome trase în ciocolată
Prepară un desert ideal pentru petrecerea de Halloween, simplu şi rapid de realizat.
200 g de ciocolată albă mărunţită, 4 banane mari, 85 g fulgi de cocos, chipsuri mici de ciocolată
1. Într-un bol, topeşte ciocolata albă în cuptorul cu microunde.
2. Curăţă bananele de coajă şi taie-le pe jumătate. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
3. Folosind o pensulă, acoperă jumătăţile de banană cu ciocolată albă şi pune-le în tavă. Apoi, presară fulgii de cocos peste bananele învelite în ciocolată.
4. Introdu tava în congelator, unde o vei lăsa preţ de 4 ore. Scoate-o apoi din congelator şi serveşte desertul înfricoşător de delicios.
Poftă bună!
Articolul anterior Piure cu bacon şi brânză Cheddar Articolul următor Cotlete de porc cu ceapă caramelizată