Fursecuri delicioase din două ingrediente
Nu ştii ce să faci cu bananele cu coaja aproape neagră? Sunt prea moi pentru a le savura, dar perfecte pentru a prepara fursecuri. Iată o reţetă de desert din doar două ingrediente!
2 banane, 1 cană de cereale musli (stafide, fulgi de ciocolată sau scorţişoară - la alegere)
1. Decojeşte bananele şi pune-le întregi într-un bol mare.
2. Adaugă cana de musli şi începe să zdrobeşti bananele cu furculiţa şi să le amesteci cu fulgii musli. Acum poţi adăuga fulgii de ciocolată, stafidele sau scorţişoara.
3. Amestecă bine până se obţine o pastă consistentă pe care o poţi modela în fursecuri.
4. Începe a face din pasta obţinută mici fursecuri, pe care să le pui într-o tavă cu hârtia de copt unsă cu ulei.
5. După ce ai aşezat frumos fursecurile, pune tava la cuptor preţ de 15 minute, la 180 de grade Celsius.
Poftă bună!