Luni
• MIC DEJUN: O portocală, o cafea sau un ceai fără zahăr
• PRÂNZ: O portocală, un ou fiert și un iaurt
• CINĂ: Două roșii, două ouă fierte, o salată verde (cu frunze mai mici) și 1 castravete
Marți
• MIC DEJUN: O portocală, o cafea sau un ceai fără zahăr
• PRÂNZ: O portocală, un ou fiert, un iaurt, doi biscuiți crocanți
• CINĂ: 125 de grame de carne de vită la grătar, o roșie, o ceașcă de ceai
Miercuri
• MIC DEJUN: O portocală, o cafea sau un ceai fără zahăr
• PRÂNZ: O portocală, un ou fiert, un iaurt și o salată
• CINĂ: 125 de grame de carne de vită la grătar, 1 portocală, o ceașcă de ceai
Joi
• MIC DEJUN: O portocală și o cafea sau un ceai fără zahăr
• PRÂNZ: 125 de grame de brânză de vaci proaspătă degresată (sau mozzarella), o roșie, o felie de pâine crocantă
• CINĂ: 125 de grame de carne de vită, 2 roșii, un măr, o felie de pâine crocantă
Vineri
• MIC DEJUN: O portocală și o cafea sau un ceai fără zahăr
• PRÂNZ: 150 de grame de pește la cuptor (nu prăjit), o roșie, o felie de pâine crocantă
• CINĂ: 500 de grame de legume fierte (morcovi+cartofi+mazăre), un ou fiert, o roșie.
Pe tot parcursul săptămânii este indicat să consumi minim 2 litri de apă pe zi.