Dieta cu supă de varză şi roşii este extrem de săracă în grăsimi, este o dietă bogată în fibre alimentare şi durează doar 7 zile.
Până la sfârşitul săptămânii, potrivit adepţilor acestei diete cu supă de varză şi roşii, vei reuşi să slăbeşti până la 4,5 kilograme.
Dieta cu supă de varză şi roşii este creată ca un plan ce dă startul eforturilor tale, pentru a te ajuta să pierzi în greutate rapid. Şi nu este o dietă care ar trebui ţinută pe termen lung.
Cum funcţionează dieta cu supă de varză şi roşii?
Este simplu. Tu prepari şi mănânci cât de multă supă de varză şi roşii vrei. De asemenea, în timpul dietei îţi este permis să combini diferite alimente sărace în grăsimi, în fiecare zi, în principal fructe şi legume.
Supa de varză şi roşii pe care ţi-o prepari acasă nu are multe calorii aşa că te vei bucura de o senzaţie de saţietate şi vei reuşi să slăbeşti în mod sănătos.
Această supă ar trebui să fie consumată într-o perioadă de 7 zile. Mănâncă în fiecare zi oricât de multă supă îţi doreşti.
Iată mai jos o listă care îţi arată ce alte alimente ai voie să consumi în această dietă de 7 zile:
1. Fructe - cu excepţia bananelor şi strugurilor
2. Legume - cu excepţia porumbului şi legumelor cu mult amidon, cum ar fi cartofii.
3. Proteine - cum ar fi carnea de peşte, carnea de pui şi de curcan.
Ingredientele necesare pentru supa de varză şi roşii:
- 5 morcovi tocaţi
- 3 cepe tocate
- 2 conserve cu roşii întregi, curăţate de coajă, cu lichid cu tot
- 1 căpăţână mare de varză, tocată
- 1 plic de concentrat uscat de supă de ceapă
- 1 conservă de fasole verde tăiată, din care scurgi lichidul
- 1,9 litri de suc de tomate
- 2 ardei graşi verzi, tăiaţi cubuleţe
- 10 tulpini de ţelină, tocate
- 420 ml fiertură de vită (lichidul în care a fost fiartă la foc mic carnea de văcuţă, folosit ca bază pentru supe, în cazul de faţă pentru supa de varză şi roşii.)
Modul de preparare:
Pune morcovii, ceapa, roşiile, varza, fasolea verde, ardeiul gras şi ţelina într-o oală mare. Adaugă apoi pliculeţul cu concentrat uscat de supă de ceapă, sucul de tomate, lichidul în care a fost fiartă carnea de vită şi suficientă apă pentru a acoperi legumele din oală. Fierbe supa la foc mic, până când legumele sunt moi. Supa de varză şi roşii poate fi păstrată la frigider timp de câteva zile. Sursa.