Meniu dieta indiană - ce trebuie să mănânci:
Ziua 1:
Mic dejun – un fruct la alegere
Gustare de dimineață – pepene galbe(un castron)
Prânz – pepene verde (2 felii),
Gustare după-amiază – o pară, o portocală
Cină – jumătate de grapefruit, 1 guava
Ziua 2:
Mic dejun – cartof fiert de dimensiuni medii cu o linguriță de unt
Gustare de dimineață – un castron de salată verde și varză
Prânz – un castravete, o ceapă, jumătate de morcov
Gustare după-amiază – o cană de broccoli fiert și una de conopidă fiartă
Cină – Sfeclă, mix de morcov, fasole verde
Ziua 3:
Mic dejun – un castron de pepene galben
Gustare de dimineață – felii de ananas, o pară
Prânz – mix de castravete, morcovi, ceapă, salată verde
Gustare după-amiază – portocală, măr
Cină – un bol de broccoli fiert, jumătate de sfeclă fiartă
Ziua 4 :
Mic dejun – două banane
Gustare de dimineață – o banană și o cană de lapte
Prânz – un castron supă de legume la alegere
Gustare după-amiază – shake de banane cu lapte
Cină – 2 banane și un pahar cu lapte
În această zi, se consumă 10 pahare cu apă
Ziua 5 :
Mic dejun – două roșii, fasole roșie fiartă, condimente la alegere
Gustare – tofu sau caș (o ceașcă)
Prânz – un castron de brânză, spanac, două roșii
Gustare – salată verde cu ceapă, condimente la alegere
Cină – Curry din soia, supă de legume la alegere
Ziua 6 :
Mic dejun – un castron de legume amestecate la alegere
Gustare – fasole fiartă, roșii
Prânz – o cană de orez brun fiert, un castron supă de legume
Gustare – măr
Cină – legume fierte amestecate la alegere
Ziua 7 :
Mic dejun – un castron de pepene galben
Gustare – fructe proaspete congelate (aproximativ o mână)
Prânz – orez brun fiert cu legume
Gustare – un fruct la alegere
Cină – supă de legume mixt