Fursecuri cu vanilie
De sărbători, e bine să ai mereu în casă fursecuri homemade pentru a servi musafirii neașteptați – Iată cum poți prepara fursecuri cu vanilie gustoase, ideale pentru sărbători!
1 pachet de unt la temperatura camerei, 1/3 cană de zahăr, 1 păstaie de vanilie despicată și curățată, 1 ou, 1 1/3 cană de făină, ¼ linguriță de sare, zahăr pudră pentru decor
- Folosește mixerul pentru a amesteca untul cu zahărul și boabele din păstaia de vanilie până când obții un aluat pufos.
- Adaugă apoi și oul iar, după minut, completează cu făina și sarea.
- Întinde aluatul într-o foaie subțire, pe hârtie de copt. Introdu apoi aluatul în frigider, acolo unde îl vei lăsa preț de cel puțin 2 ore.
- Încălzește cuptorul la 220 de grade Celsius.
- Întinde aluatul scos de la frigider pe un blat acoperit cu făină. Folosește apoi forme de prăjituri pentru a face fursecurile.
- Pune fursecurile pe o avă acoperită cu hârtie de copt și introdu tava la cuptor. După 10 minute, atunci când fursecurile capătă o nuanță aurie, scoate-le și lasă-le la răcit.
Potă bună!
Articolul anterior Desert de post RAPID cu ananas Articolul următor Tocană de post