Ai nevoie de:
» un cartof mare
» brânza ta preferată
» 2 felii de bacon
» sare şi piper
Mod de preparare:
1. Încinge cuptorul la 170 de grade, timp în care spală bine cartoful cu tot cu coajă şi taie-l felii, după care, fierbe-l pentru 5 minute.
2. Scoate felile pe un prosop de bucătărie pentru a le usca, iar la final aşază-le pe un tocător.
3. Unge tava de copt cu spray pentru gătit şi aşază feliile de cartof pe ea. Pulverizează puţin spray de gătit şi pe felii, presară sare şi piper, rade brânza preferată peste ei şi presară bucăţele de bacon.
4. Bagă tava la copt pentru 12 - 14 minute sau până când se topeşte brânza pe feliile de cartofi.
5. Chipsurile de cartofi cu bacon şi brânză se consumă cu ketchup sau sosul clasic de brânză pentru nachos.
Poftă bună şi un weekend minunat!