Iahnie de fasole roşie cu muşchi de porc afumat
Iahnia de fasole este preferata oricărui bărbat, iar dacă mai are şi ceva afumătură prin ea, este pur şi simplu senzaţională. Surprinde-ţi partenerul cu o iahnie de fasole roşie cu muşchi de porc afumat, foarte uşor de pregătit.
300 g muşchi de porc afumat, 2 conserve de fasole roşie, o conservă de roşii decojite întregi, o ceapă, un morcov, 3 linguri de ulei, sare şi piper, pătrunjel pentru ornat.
1. Spală muşchiul de porc, taie-l cuburi şi prăjeşte-l bine, timp în care curăţă ceapa, spal-o şi toac-o.
2. Adaugă ceapa şi căleşte-o împreună cu muşchiul, timp în care curăţă morcovul, spală-l şi dă-l pe răzătoarea mică, după care adaugă-l peste carne şi ceapă.
3. Cât se căleşte şi morcovul, spală bine fasolea din conserve şi pregăteşte-o pentru prăjit.
4. Adaugă conserva de roşii întregi decojite peste amestecul de muşchi, ceapă şi morcov şi lasă să fiarbă pentru 15 - 20 de minute la foc mediu.
5. Adaugă fasolea roşie, amestecă bine şi mai lasă să fiarbă 15 minute. Adaugă sare şi piper, amestecă bine, opreşte aragazul şi ornează cu pătrunjel.
Poftă bună!