Inel cu bacon şi brânză
Este o opţiune ideală pentru mic-dejunul fiecărei persoane care este mereu pe fugă.
8 felii de bacon prăjit, jumătate de ardei gras roşu, tăiat cuburi, jumătate de ardei gras verde, tăiat cuburi, 5 ouă, o cană cu brânză Cheddar, dată pe răzătoarea mare şi asezonată cu sare şi piper, un ou pentru final (opţional), o foaie de plăcintă.
1. Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius.
2. Într-un bol, bate bine ouăle, adaugă ardeii tocaţi şi amestecă bine. Asezonează cu sare şi piper. Prepară o omletă.
3. Aşază foaia de plăcintă şi tai-o în 8 părţi egale pe care aşază câte o felie de bacon, după care presară brânza, adaugă omleta şi împachetează inelul sub formă de floare.
4. Poţi unge inelul cu bacon cu un ou bătut bine, pentru a obţine o culoare aurie.
5. Bagă la cuptor pentru 20 de minute sau până când preparatul prinde o culoare maronie.
Poftă bună!
Sursa: www.jocooks.com Articolul anterior Negresă fără zahăr Articolul următor Tacos cu avocado