Piept de pui înfăşurat în bacon
Iată o gustare delicioasă şi hrănitoare, care merge de minune cu un pahar de vin alb.
4 bucăţi de piept de pui dezosate, 4 felii de bacon, 200 g de parmezan sau orice altfel de brânză preferi, un vârf de linguriţă de praf de ardei iute, un vârf de linguriţă de usturoi pudră, un vârf de linguriţă de paprika, un vârf de lingură de piper şi un praf de sare.
1. Amestecă praful de ardei iute cu cel de usturoi, paprika, piper şi sare.
2. Taie pieptul de pui în bucăţi groase de mărimea degetului mare, asezonează-l cu amestecul de condimente.
3. Presară brânză pe bucăţile de piept de pui şi apoi rulează-le în felii de bacon.
4. Bagă la cuptor rulourile de pui cu bacon şi brânză la cuptor la 170 de grade Celsius pentru 20 de minute.
5. Gustarea este delicioasă şi poate fi consumată cu garnitură de cartofi, legume sau paste.
Poftă bună!