Lasagna de pui
Vrei să prepari o lasagna cu mai puţine grăsimi, care să dea peste cap întreaga familie? Iată o reţetă simplă şi gustoasă.
Foi de clătită: 300 g făină, apă minerală, 2 ouă, un praf de sare. Compoziţie: 450 g piept de pui sau de curcan tocat, 2 cepe de mărime medie, tocate mărunt, o lingură de bulion, condimente. Pentru ornat: parmezan.
1. Prepară aluatul clasic de clătite din făină, ouă, apă minerală şi sare şi pregăteşte 6 foi de clătită mai groase, pe care lasă-le ulterior la răcit, cât timp pregăteşti compoziţia.
2. Într-o tigaie adâncă, pe care o foloseşti pentru paste, căleşte ceapa cu pieptul de pui, după care adaugă o cană cu apă în care ai amestecat o lingură de bulion, sare şi piper (alte condimente în funcţie de preferinţe) şi lasă să fiarbă până când scade compoziţia.
3. Aşază o foaie de clătită, un strat de compoziţie de piept de pui şi continuă cu restul clătitelor până termini întreaga compoziţie.
4. Ornează cu parmezan sau cu sos bechamel şi invită familia la masă.
Poftă bună!
Sursa foto Articolul anterior Tiramisu de casă Articolul următor Cartofi wedges glazuraţi cu miere şi muştar