Legume la cuptor aromatizate
Suntem încă în post aşa că îţi va prinde bine o reţetă pe bază de legume, gustoasă şi sănătoasă!
1 dovleac tăiat cuburi, 2 ardei graşi curăţaţi şi mărunţiţi, 1 cartof dulce curăţat şi tăiat cuburi, 3 cartofi curăţaţi şi tăiaţi cuburi, 1 ceapă roşie tăiată în 4, 1 lingură de cimbru mărunţit, 2 linguri de rozmarin mărunţit, 1/4 cană de ulei de măsline, 2 linguri de oţet balsamic, sare şi piper după gust
1. Încălzeşte cuptorul la 245 grade Celsius.
2. Într-un bol, amestecă legumele. Separat, în alt bol, amestecă uleul, oţetul şi condimentele. Pune apoi acest amestec peste legume.
4. Înntinde legumele într-o tavă şi introdu tava la cuptor, unde o vei lăsa preţ de 40 de minute, întorcând legumele din 10 în 10 minute.
Poftă bună!