Paste cu pui şi sos pesto
Ai nevoie de un prânz hrănitor şi uşor de preparat? Aceste paste reprezintă alegerea ideală!
450 g de penne, 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei de măsline, 2 piepturi de pui dezosate şi tăiate fâşii, 2 căţei de usturoi mărunţiţi, sare şi piper, 1 1/2 cană de smântână, 1/4 cană de pesto, 3 linguri de parmezan ras
1. Fierbe pastele al dente, urmând instrucţiunile de pe ambalaj.
2. Încinge o tigaie şi pune untul şi uleiul de măsline. Adaugă pieptul de pui şi usturoiul iar după ce pieptul de pui este aproape gătit, dă focul la intensitate minimă şi adaugă sare, piper, smântână, parmezan şi sos pesto. Amestecă bine şi găteşte până când pieptul de pui este făcut.
Poftă bună!
Articolul anterior Roşii umplute cu quinoa şi spanac Articolul următor Burrito cu fasole roşie