Piept de pui crocant pe pat de parmezan
Pieptul de pui este ideal pentru orice moment al zilei, iar dacă vine la pachet cu o garnitură de parmezan şi salată verde, nu ai cum să nu-l savurezi cu plăcere.
jumătate de cană de parmezan, o linguriţă de pătrunjel, 2 căţei de usturoi proaspăt, 400 gr de piept de pui, piper, sare, boia de ardei, 40 gr pesmet uscat.
1. Într-un vas, amestecă pătrunjelul cu parmezanul, iar într-un altul, amestecă usturoiul tocat cu pesmetul, boiaua de ardei, sarea şi piperul.
2. Taie pieptul de pui în 4 bucăţi egale, trece-l prin amestecul de pesmet şi aşază-l într-o pungă de copt.
3. Încinge cuptorul şi bagă la copt preparatul pentru 25 de minute.
4. Între timp, pregăteşte un pat de salată verde cu parmezan şi pătrunjel.
Poftă bună!