Piept de pui cu avocado şi caşcaval
Iată un preparat extrem de gustos şi foarte uşor de gătit. Mai mult decât atât, este foarte hrănitor şi are puţine calorii.
4 bucăţi de piept de pui fără os, o lingură de ulei de măsline, jumătate de lingură de pudră de ceapă, un praf de sare, un praf de piper negru, 2 avocado curăţaţi şi tăiaţi felii, 2 roşii feliate, 200 g de caşcaval.
1. Prăjeşte pieptul de pui şi găteşte-l pentru 15 minute, după care adaugă sare şi piper după gust şi praful de ceapă.
2. Aşază bucăţile de piept de pui pe o farfurie şi peste ele câte o felie de roşie şi 2 - 3 felii de caşcaval.
3. Bagă la cuptor preparatul pentru 10 minute sau până când se topeşte caşcavalul.
4. Scoate de la cuptor, adaugă câteva bucăţi de avocado peste pieptul de pui şi serveşte imediat.
Poftă bună!
Articolul anterior Dovleac caramelizat cu scorţişoară şi iaurt Articolul următor Brioşe de ou cu bacon