Piept de pui suculent, făcut la cuptor cu lamâie și unt
Gătit după această rețetă, banalul piept de pui devine absolut delicious – Încearcă și tu!
1 piept de pui fără os, unt, lamâie, sare, piper și alte condimente, după gust
Încălzește cuptorul la 180 de grade. Până când acesta atinge temperatura dorită, tapetează o tavă cu hârtie de copt, pe care o vei unge cu unt pentru a te asigura ca pieptul de pui nu se va lipi de aceasta.
Spală apoi pieptul de pui, unge-l cu unt și cu condimentele dorite. Așază-l în tavă, punând felii de lamâie în jurul său.
Învelește pieptul de pui în hârtia de copt, astfel încât suprafața acestuia să fie complet acoperită.
Introdu tava în cuptor și lasă puiul să se gătească preț de cel puțin 40 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Batoane de mere cu caramel Articolul următor Gogoşi din piure, umplute cu ciuperci