Fâşii de pui cu arahide, la cuptor
Încearcă o reţetă gustoasă, ideală pentru un prânz deosebit!
1/4 cană de unt de arahide, 1/4 cană de apă, 2 linguri de sos de soia, 1 lingură de oţet de mere, 2 linguriţe de ghimbir ras, 2 căţet de usturoi mărunţiti, 1/2 kilogram de piept de pui tăiat fâşii, 3 căni de broccoli. După gust, lime, alune mărunţite, ceapă verde tocată mărunt şi piper roşu
1. Încălzeşte cuptorul la 200 grade. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
2. Într-un bol, amestecă untul de arahide, apa, sosul de soia, ghimbirul ras, oţetul şi usturoiul. Adaugă apoi fâşiile de pui şi broccoli şi amestecă bine, pentru a le acoperi cu dressingul preparat.
3. Pune apoi conţinutul bolului în tavă şi găteşte puiul preţ de 25 de minute.
4. Serveşte puiul cu alunele pisate, cu lime, ceapă verde şi piper roşu.
Poftă bună!
Articolul anterior Şerbet de prune cu şampanie Articolul următor Pui cu lămâie şi sos de ciuperci