Pui marocan
Încearcă o reţetă simplă şi gustoasă, perfectă pentru întreaga familie!
1 linguriţă de scorţişoară, 1 linguriţă de coriandru, 1/2 linguriţă de turmeric, 1/4 linguriţă de chimion, sare şi piper după gust, 2 linguri de ulei de măsline, 1 lămâie tăiată felii şi 1 pui întreg porţionat
1. Încălzeşte cuptorul la 200 de grade.
2. Amestecă toate condimentele, sarea şi piperul precum şi uleiul de măsline într-un bol. Freacă apoi bucăţile de pui cu acest amestec.
2. Pune puiul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Aruncă feliile de lămâie în jurul puiului, apoi introdu tava la cuptor. Lasă puiul să se gătească în jur de 35 de minute, apoi serveşte-l alături de feliile de lămâie coapte.
Poftă bună!