Ingrediente
- 1 punga paste
- 4 rosii
- 1 castravete
- 3 oua
- 1 conserva boabe porumb dulce
- 50 gr. masline negre
- 100 gr. cascaval
- 100 gr. branza sarata
- patrunjel
- ulei
- sare, piper
Se pun pastele la fiert timp de 15 minute. Alaturat, intr-un ibric, se pun si ouale la fiert timp de 7 minute. Intr-un castron mare se pun rosiile, castravetele, cascavalul si branza taiate cubulete. Peste acestea se adauga patrunjelul taiat, porumbul si maslinele. Dupa ce ouale s-au fiert si racit le decojim si le taiem in patru. Le adaugam in castron peste celelalte ingrediente. Ultimele adaugate sunt pastele. Apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adaugam si ulei si amestecam pana se incorporeaza bine.
Daca doriti se poate adauga si broccoli, conopida,ardei sau pui.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Rulouri de somon afumat cu branza, pe pat de lamaie