Ingrediente
4 bucati de piept de pui fara os
8 felii de bacon prajite si uscate
o bucata de branza feta
4 bucati de ardei gras rosu
1/2 lg sare
1/4 lg piper
1 lg ulei masline
Preparare
Feliaza bucatile de piept de pui in asa fel incat sa le transformi intr-o foaie mai groasa. Pune 1/4 din branza feta pe fiecare bucata de carne in parte si o bucata de ardei rosu, presara sare si piper, adauga 2 felii de bacon si ruleaza.
Leaga rulourile cu ata speciala pentru copt ca sa nu se desprinda. Incinge cuptorul si pune rulourile intr-o tava unsa cu unt sau cu putin ulei de masline. Lasa totul la cuptor pentru 35-40 de minute.Preparatul se consuma simplu sau cu o salata de vara.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Branza la gratar cu oua
Reteta zilei: Tentatie de ciuperci la microunde