Rulouri cu căpşuni şi cremă de ciocolată
Iată un desert foarte simplu de pregătit şi nemaipomenit de delicios. Încearcă şi tu!
8 felii de pâine albă toast, cremă de ciocolată în 2 culori, 100 de grame de căpşuni, un ou, zahăr şi scorţişoară, unt.
1. Îndepărţează coaja de pe feliile de pâine şi întinde miezul cu un sucitor.
2. Aplică pe marginea feliilor de pâine cremă de ciocolată în 2 culori, aşază pe el bucăţele de căpşuni şi rulează.
3. Bate bine oul, după care trece fiecare rulou prin el şi apoi printr-un amestec de zahăr cu scorţişoară.
4. Pune unt în tigaia încinsă şi lasă fiecare rulou să se prăjească 2 minute pe fiecare parte, după care scoate-le pe un prosop de bucătărie.
5. Aşază rulourile pe o farfurie, iar desertul este pregătit.
Poftă bună!
Sursa: the-girl-who-ate-everything.com Articolul anterior Tort de banane cu glazură de nuci Articolul următor Salată de fructe în coajă de pepene