Salata cuburi cu feta, pepene și castravete
O salată de efect, ușor de preparat, cu ingrediente la îndemâna oricui în acest sezon.
1 castravete Fabio, 1 pepene roșu mic, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri frunze de busuioc, 2 linguri frunze proaspete de mentă, 150g brânză feta, piper negru măcinat
1. Se taie capetele castravetelui, apoi se taie pe lung fiecare latură, pentru a arăta precum un paralelipiped și se taie cubulețe.
2. Se taie capetele pepenelui, apoi acesta se taie felii și feliile se taie cubulețe de mărimea celor din castravete.
3. Se taie bucata de brânză feta în cubulețe de mărimea celor din pepene și castravete.
4. Se pun alternativ pe un platou câte un cubuleț de castravete, pepene și brânză apoi se mai pune câte un strat, având grijă ca pe toate direcțiille, cele trei ingrediente principale să alterneze precum pe o tablă de șah.
5. Se stropește construcția din cuburi comestibile cu uleiul de măsline, se asezonează cu piper și se ornează cu busuioc și mentă, după gust.
Articolul anterior Pâine dulce din banane și migdale Articolul următor Paste penne al dente cu sos pesto