Salată de avocado cu carne de vită
Pentru că ştim că vrei să mănânci mai sănătos, te invităm la un castron de salată.
1 felie friptură de vită groasă de 1 cm, 1 salată verde, 2 linguri ulei, 2 avocado, 2 cești roșii cherry, 3 ouă, 3 linguri dresing salată Caesar, sare, piper
1. Se bate bucata de friptură cu un ciocan de bucătărie, pentru a fi mai fragedă și se asezonează cu sare și piper pe ambele părți, frecând bine fiecare parte.
2. Se încălzește uleiul într-o tigaie pe foc mare până ce începe să scoată fum și se prăjește friptura pe ambele părți câte 2 minute, astfel încât să fie mediu făcută, timp în care se curăță și se taie felii pe lung bucățile de avocado.
3. Se lasă friptura la răcit timp de 10 minute pe un tocător, apoi se taie fâșii, iar în același timp se fierb tare ouăle și se rup cu mâna frunzele de salată în prealabil spălate.
4. Într-un castron mare se amestecă bine salata, ouăle, feliile de avocado, roșiile cherry spălate și tăiate jumătăți, fâșiile de carne și dressingul Caesar.