Salată de creveţi şi cuşcuş
O salată de creveţi şi cuşcuş este perfectă pentru un prânz uşor, sănătos, dar şi foarte gustos - Iată cum o poţi prepara!
2 căni de cuşcuş, 2 căni cu apă, 3/4 cană de ulei de măsline, 1/4 cană de oţet de mere, 1 linguriţă de muştar, 1 căţel de usturoi mărunţit, sare şi piper, 1 ardei roşu mărunţit, 700 de grame de creveţi traşi la tigaie, 2 roşii mărunţite, 1 cană de pătrunjel mărunţit, 1 cană de brânză feta mărunţită.
1. Pune apa într-o tigaie şi las-o să fiarbă. Adaugă apoi cuşcuşul şi fierbe-l preţ de 5 minute, amestecând încontinuu. Îndepărtează apoi tigaia de pe foc.
2. Într-un bol, amestecă uleiul de măsline, oţetul de mere, muştarul, oţetul şi asezonează-le cu sare şi piper după gust.
Într-un bol de dimensiuni mai mari pune creveţii deja gătiţi, cuşcuşul răcit, ardeiul iute, roşiile, pătrunjelul şi brânza feta. Adaugă dressingul pentru salată preparat deja şi lasă apoi salata preţ de 2 ore la frigider.
Poftă bună!