Piept de pui cu salată de fructe
Te-ai gândit vreodată să combini carnea de pui cu salata de fructe şi nu cu cea de legume? Noi am încercat, iar rezultatul ne-a uimit mult.
100 g de căpşuni, 100 g de ananas tăiat cuburi, 100 g de sparanghel, 400 g de piept de pui, sare şi piper după gust, salată iceberg, crutoane.
1. Prăjeşte pieptul de pui sau prepară-l la grătar dacă nu vrei să adaugi ulei, timp în care spală bine căpsunile şi sparanghelul şi taie-le în bucăţi uşor de mestecat.
2. Taie pieptul de pui în bucăţele, aşază-l pe un pat de salată iceberg şi adaugă fructele şi sparanghelul. Presară sare şi piper după gust, iar dacă îţi place salata în combinaţie cu iaurtul, adaugă un dressing de iaurt cu 10% grăsime.
Poftă bună!
Articolul anterior Prăjitură cu orez expandat şi îngheţată Articolul următor Cartofi wedges cu brânză