Sendvișuri fără pâine, cu cartofi dulci și unt de arahide
Aceste felii dulci înlocuiesc pâinea definitiv, au gust de desert, dar sunt extrem de nutritive.
1/4 ceașcă fulgi de cocos, 1 banană mare, 1 lingură ulei de cocos, 2 cartofi dulci medii, 4 linguri unt de arahide, sare
1. Se preîncălzește cuptorul la 230 grade Celsius, timp în care se taie pe lung, în câte 3 felii, fiecare cartof și se taie banana felii subțiri.
2. Se amestecă într-un bol mediu feliile de cartofi, uleiul de cocos topit și un vârf de sare.
3. Se pun feliile de cartofi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, care se dă la cuptor, iar după 10 minute se întorc feliile pe cealaltă parte, ca să se coacă uniform și să prindă o crustă maronie.
4. După încă 10 minute, se scot feliile din cuptor și se pun câte trei pe farfurie, apoi se întinde uniform pe ele untul de arahide, peste care se pun felii de banană subțiri și câțiva fulgi de cocos.