In loc sa o prajesti in tigaie, pune omleta la cuptor, recomanda nutritionistul Cori Gramescu. "In loc de brunch. Iar ca sa faceti omleta perfecta, va recomand sa o coaceti in cuptor - astfel se patrunde uniform, e mai pufoasa si nici nu denaturam grasimile sanatoase din galbenus prin prajirea in ulei incins", a scris Cori Gramescu pe pagina ei de Facebook alaturi de o fotografie sugestiva cu omleta pregatita de ea la pranz.
Se pare ca omleta pregatita in cuptor are cateva avantaje. "Plus ca ionii de teflon, temperatura ridicata care carbonizeaza ingredientele, etc. la cuptor se coace la fel de repede, la temperatura medie si nu se carbonizeaza pe o parte", a completat Cori Gramescu.
Citeste si: Cori Gramescu te invata cum sa rezisti tentatiilor culinare
Cum isi bea Cori Gramescu cafeaua de dimineata
Cori Gramescu iti spune cum arata un pranz generos
Reteta de inghetata cu cirese, recomandata de Cori Gramescu
Sursa foto: Facebook.com