Somon cu roşii şi busuioc
Somonul este ideal de servit ca fel principal, mai ales dacă îl consumi în combinaţie cu piure de spanac şi un pahar cu vin alb.
200 g file de somon, o lingură de busuioc uscat, o roşie tăiată felii, o lingură de ulei de măsline, 2 linguri de parmezan ras, sare, piper.
1. Încinge cuptorul, timp în care, într-o folie de aluminiu unsă cu o lingură cu ulei de măsline, asezi fileul de somon, îl condimentezi cu sare, piper, busuioc, parmezan şi, la final, aşezi roşiile tăiate felii sau cuburi.
2. Bagă la cuptor peştele pentru aproximativ 20 de minute, timp în care pregăteşti o garnitură din legumele tale preferate.
3. Scoate somonul de la cuptor şi aşază-l pe patul de legume, mai condimentează-l dacă este necesar cu sare şi piper şi ...
Poftă bună!