Tort de ciocolată cu avocado
Tortul de ciocolată este, pe cât de gustos, pe atât de nesănătos, fiind bogat în grăsimi şi zahăr. Prepară un tort de ciocolată sănătos, cu avocado în loc de ouă şi zahăr!
5 linguri de cacao, 2 linguriţe de praf de copt, 1/4 cană de ulei de cocos, 2 linguriţe de esenţă de vanilie, 2 avocado pasaţi, 2 linguri de oţet alb, 2 căni de zahăr de cocos, 2 căni de zahăr pudră
1. Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Acoperă o tavă de tort cu hârtie de copt.
3. Amestecă, într-un bol, pudra de cacao, praful de copt, uleiul de cocos, avocado şi extractul de vanilie. Foloseşte un mixer pentru a le omogeniza.
4. Într-un alt bol amestecă restul ingredientelor. Combină apoi compoziţia uscată cu cea din primul bol şi întinde-o într-o tavă pentru tort.
5. Introdu tortul la cuptor. Verifică, din când în când, cu ajutorul unei scobitori pentru a vedea dacă este copt.
6. Lasă tortul să se răcească în forma sa. Apoi, foloseşte ce ingrediente îţi doreşti pentru a-l decora.
Poftă bună!
Articolul anterior Prăjitură în 3 straturi Articolul următor Supă de gutui