Paste raw vegane cu sos de avocado şi castravete
Nu ştii ce să mai găteşti de post? Încearcă o reţetă de paste de dovlecei şi sos de avocado şi castravete.
pentru paste - 1 dovlecel/porţie, jumătăţi de roşii mici sau cherry, rucola, ardei jalapeno, tocat fin (opţional), coajă de lămâie; pentru sos - 1 avocado, 1 castravete curăţat şi feliat, câteva frunze de busuioc, 1 căţei de usturoi, 1/4 linguriţă de piper alb sau negru, sare după gust
1. Pregăteşte pastele de dovlecel, folosind un dispozitiv de curăţat cartofi sau o răzătoare specială.
2. Pentru sos, introdu toate ingredientele într-un blender şi amestecă până obţii o pastă omogenă.
3. Amestecă pastele de dovlecel cu sosul de avocado şi o mână de frunze de rucola.
4. Serveşte cu jumătăţi de roşii, ardei jalapeno, coajă de lămâie, sferturi de lămîie şi piper proaspăt măcinat.