Waffle pentru mahmureală, cu cremă de ciocolată şi brânză
Waffle-urile nu trebuie doar să fie înecate în sirop și frișcă ci pot forma o chiflă excelentă pentru un sendviș.
2 linguri zahăr, 1/4 linguriță scorțișoară, 2 linguri cremă de ciocolată, 2 linguri cremă de brânză, 2 waffle, 2 linguri unt nesărat topit, 2 căpșuni mari, 1/2 banană mică
1. Se amestecă zahărul cu scorțișoara și se pun deoparte într-un bol mic.
2. Se amestecă crema de ciocolată cu crema de brânză într-un alt bol mic, până formează o cremă uniformă, apoi se lasă deoparte.
3. Se prăjesc waffle-urile până capătă o culoare ușor maronie și se ung cu untul topit pe ambele părți, apoi se presară pe toate părțile amestecul de scorțișoară și zahăr și se ung pe câte o parte cu compoziția de ciocolată și brânză.
4. Se taie banana felii și căpșunile bucățele, apoi se pun pe una dintre waffle, deasupra căreia se pune cealaltă bucată.