Pâine cu caşcaval
Ia o pâine, tai-o în formă de grătar, umple spaţiile cu caşcaval, sare şi piper şi bag-o la cuptor pentru 15 minute sau pânâ când se topeşte caşcavalul. Dacă îţi place oul, poţi să scoţi pâinea de la cuptor, să o ungi cu un ou bătut bine şi să o mai bagi 8 - 10 minute la copt. La final, presară o ceapă verde tocată rondele.
Felii de lămâie în formă de floare
Atunci când le pregăteşti celor dragi un păstrăv la grătar, poţi să le ornezi farfuriile cu felii de lămâie în formă de floare. Sunt foarte simplu de creat, după cum bine poţi observa din imaginile de mai jos.
Ou în felie de ardei sau ceapă
Pregăteşte de acum micul dejun într-o manieră inedită. Dacă cel mic s-a săturat de ouăle prăjite clasic, încearcă să vii cu idei noi, atractive. Prăjeşte oul în coajă de ardei, în inele de ceapă sau chiar în felii de pâine.
Coş din bacon pentru salată
Cu 6 felii de bacon poţi crea un coş pentru salată deosebit. Dacă partenerul de viaţă este fanul produselor de porc afumate, trebuie să îl surprinzi cu un astfel de coş atunci când îi serveşti salata clasică.