Paste cu brânză cheddar
Cea mai rapidă rețetă de paste cu brânză, ce îți permite să mănânci o porție de „macaroane” în stil american.
1/4 linguriță pudră de usturoi, 1/2 cană brânză cheddar rasă, 1 cană smântână lichidă, 2 felii de brânză topită, 3 căni paste melcișori fierte, 30 grame cremă de brânză la temperatura camerei
1. Se încălzește smântâna împreună cu crema de brânză și pudra de usturoi, într-o tigaie potrivită ca mărime, la temperatură medie.
2. Se amestecă ușor timp de aproximativ un minut, până când crema de brânză este complet încorporată.
3. După alte 15 minute, timp în care amestecul de lactate s-a mai îngroșat, se adaugă cheddar-ul și feliile de brânză topită, amestecând în continuu.
4. În tot acest timp s-au fiert deja pastele și se toarnă peste ele sosul alb, apoi se mănâncă imediat.