Sticksuri din pâine cu mozzarella
Cea mai simplă rețetă de gustări delicioase sau chiar crutoane de adăugat în supă și sticksuri cu care să mănânci humus, salata de vinete și altele.
1 pachet unt sărat, 1 franzelă pâine albă (toast, lipie sau orice alt sortiment), 1 lingură pătrunjel, 3 căței usturoi, 340 g bile de mozzarella
1. Se pune grătarul din cuptor pe șanțul cel mai de jos și se preîncălzește cuptorul la 230 grade Celsius.
2. Se topește untul într-o tigaie și se adaugă usturoiul pisat, care se călește până începe să sfârâie.
3. Se taie franzela pe lung, în jumătate, și se unge cu usturoiul aflat în unt apoi se răspândesc felii de mozzarella pe toată suprafața și se presară pătrunjel tocat mărunt.
4. Se pune pâinea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace timp de 10 minute.