Brioșe de ciocolată cu fructe, fără coacere
Aceste brioșe nu necesită îndulcire suplimentară, nu conțin cereale, sunt ușor de făcut și absolut delicioase.
1/2 cană fructe înghețate, 4 linguri sirop de arțar, 5 linguri pudră de cacao, 6 linguri ulei de cocos extra-virgin, 8 linguri unt de cacao, 9 linguri nucă de cocos
1. Se topește uleiul de cocos într-un vas scufundat în apă fierbinte, după care se adaugă pudra de cacao și se amestecă până când se omogenizează, apoi se adaugă 3 linguri sirop de arțar și se amestecă din nou.
2. Se toarnă o parte din compoziție în forme de silicon, astfel încât să umple toate găurile de la bază, apoi se dau formele la congelator timp de 5-10 minute.
3. Se bagă în blender fructele înghețate, 3 linguri nucă de cocos și o lingură sirop de arțar și se mixează bine.
4. Se pune această umplutură peste cea din formele de silicon și spațiul rămas se umple cu restul de compoziție din ciocolată.
5. Se dau formele complet umplute la frigider, pentru aproximativ 20 de minute sau până când se întăresc complet.
Articolul anterior Cotlete de porc cu năut Articolul următor Broccoli cremos cu cartofi gratin