Medicul nutriţionist Mihaela Bilic ne îndeamnă să mâncam carne de peşte cât mai des, deoarece organismul nostru va avea parte de multe beneficii.
"Mâncaţi peşte cât mai des Şi o să aveţi succes! Aşa era scris pe un panou de pe marginea drumului, probabil reinterpretarea sloganului comunist "nicio masă fără peşte". Succesul nu vi-l pot garanta, însă o să vă prindă bine. Pe aşa căldură cu greu ne vine să mâncăm carne, însă peştele e mai uşor de digerat şi are acele grăsimi sănătoase. Şi cui i-ar strica nişte omega 3 cu efect anti-inflamator garantat şi care mai reglează şi metabolismul la capitolul arderi.", a explicat medicul nutriţionist Mihaela Bilic pe pagina oficială de Facebook.
Specialista ne sfătuieşte, mai ales dacă suntem la mare, să nu ratăm ocazia de a consuma peşte proaspăt.