Cea mai bună supă de roșii
Poți face această rețetă în orice moment al anului, întrucât nu depinzi de fructe sau legume sezoniere, iar smântâna adaugă un plus de finețe.
1 ceapă medie, 1 cană și jumtate smântână, 1 cană roșii cherry, 1/4 cană bucuioc, 1/4 cană pătrunjel6 linguri unt, 410 g roșii din conservă, 1,3 kg sos tomat, 6 linguri zahăr, 2 linguri supă de pui, piper negru, 6 linguri zahăr, 410 g roșii din conservă
1. Se taie ceapa mărunt și se călește până devine translucidă, într-o tigaie potrivită ca mărime, pe foc mediu.
2. Se adaugă roșiile din conservă și se amestecă până se combină, api se adaugă sosul de tomate.
3. Se adaugă zahărul și se amestecă bine, până când acesta se topește.
4. Se adaugă supa de pui și piperul negru proaspăt măcinat și se aduce până foarte aproape de fierbere, apoi se stinge focul.
5. La sfârșit se adaugă roșiile cherry și smântâna, apoi busuiocul și pătrunjelul proaspăt tocate și se amestecă.
Articolul anterior Rețeta perfectă de pui la cuptor Articolul următor Bomboane de ciocolată cu unt de arahide