Ciocănele de pui cu usturoi
Încearcă această reţetă simplă şi gustoasă, ideală pentru un prânz în familie.
1/2 cană de unt, 3 linguri de usturoi mărunţit, 3 linguri de sos de soia, 1/4 linguriţă de piper negru, 1 linguriţă de pătrunjel, 6 ciocănele de pui
1. Încălzeşte cuptorul.
2. Într-un bol din sticlă, amestecă untul, usturoiul, sosul de soia, piperul şi pătrunjelul. Introdu amestecul în cuptorul cu microunde apoi foloseşte o linguriţă pentru a-l omogeniza.
3. Pune ciocănelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi adaugă peste amestecul preparat mai devreme.
4. Introdu tava la cuptor, unde o vei lăsa preţ de 20 de minute. În acest timp, foloseşte o lingură pentru a lua zeamă din tavă, cu care vei acoperi puiul din când în când.
Poftă bună!
Articolul anterior Frigărui cu ciuperci Articolul următor Caviar de vinete