Ciuperci umplute cu brânză și usturoi
Fie că le servești pe post de fel principal, fie că le servești pe post de garnitură, ciupercile umplute sunt gustoase și ușor de preparat!
12 ciuperci proaspete, 1 lingură de ulei, 1 lingură de usturoi tocat, 225 g de cremă de brânză, ¼ cană de parmezan ras, ¼ linguriță de piper negru, ¼ linguriță de piper cayenne
1. Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
2. Rupe cozile de ciuperci și toacă-le mărunt. Încălzește uleiul în tigaie, apoi călește codițele de la ciuperci mărunțite, alături de usturoi. Ia apoi tigaia de pe foc.
3. După ce amestecul de cozi de ciuperci se răcește, amestecă-l cu crema de brânză, cu parmezanul și piperul. Folosește amestecul pentru a umple ciupercile și așază apoi ciupercile în tavă.
4. Coace ciupercile preț de 20 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Budincă de orez cremoasă Articolul următor Somon cu sirop de arţar