Conopidă cu parmezan, la cuptor
Prepară conopidă cu parmezan la cuptor dacă vrei să te bucuri de un prânz sănătos, gustos şi sărac în calorii!
8 căni pline cu buchete de parmezan, 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriţă de măghiran, 1/4 linguriţă de sare, piper după gust, 2 linguri de oţet balsamic, 1/2 cană de parmezan ras
1. Încălzeşte cuptorul la 170 grade Celsius.
2. Pune conopida într-un bol, alături de măghiran, sare, piper şi ulei. Întinde apoi conopida pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi introdu tava la cuptor, acolo unde o vei lăsa preţ de 20 de minute.
3. Scoate tava din cuptor, adaugă parmezanul ras şi oţetul balsamic şi reintrodu tava la cuptor, unde o vei lăsa încă 5 minute.
Poftă bună!