Pui în crustă de parmezan
Îţi place puiul crispy? Atunci o să fii dată pe spate de această reţetă simplă de pui în crustă de parmezan, făcut la cuptor, pentru care nu ai nevoie de mai mult de 30 de minute la dispoziţie!
170 de grame de piept de pui dezosat, 1/2 cană de smântână dulce, 2/3 cană de pesmet, 2/3 cană de parmezan ras, sare, piper, pătrunjel tocat mărunt
1. Încălzeşte cuptorul la temperatur maximă. Pregăteşte o tavă, tapetând-o cu hârtie de copt.
2. Taie pieptul de pui fâşii.
3. Pune smântâna dulce într-un bol, adaugă sare şi piper, dar şi pătrunjelul tocat foarte fin. Într-un alt bol, amestecă pesmetul cu parmezanul ras.
4. Ia apoi fiecare fâşie de pui, trece-o prin smântână, apoi acoper-o cu amestecul din parmezan şi pesmet. Întinde apoi fâşiile de pui, una lângă cealaltă, pe hârtia de copt din tavă.
5. Introdu tava în cuptor şi lasă puiul să se gătească preţ de 20-25 de minute.
Poftă bună!