Conopidă la cuptor, cu aromă de curry
Sezonul conopidei a început, iar dacă vrei să o găteşti altfel anul acesta, trebuie să încerci această reţetă!
1 conopidă mare, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguriţe de curry, sare
1. Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Spală bine conopida. Rupe apoi bucheţele de conopidă de dimensiuni similare şi pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt în prealabil.
3. Acoperă conopida cu ulei de măsline apoi presară curry şi sare peste aceasta. Amestecă bine cu mâinile.
4. Introdu tava la cuptor şi lasă conopida preţ de 20-25 de minute, până când observi că aceasta a căpătat o nuanţă arămie.
Poftă bună!
Articolul anterior Paste cu vinete şi parmezan la cuptor Articolul următor Pulpe de pui la cuptor, cu rozmarin şi unt