Cotlete de porc cu ceapă caramelizată
Prepară cotlete de porc cu ceapă caramelizată pe care le poţi servi atât alături de o salată, cât şi acompaniaţi de cartofi natur asezonaţi cu pătrunjel.
1 lingură de ulei, 4 cotlete de porc, 3 linguriţe de sare, 2 linguriţe de piper, 1 ceapă tăiată rondele, 1 cană de apă
1. Masează cotletele cu sare şi piper.
2. Într-o tigaie, încinge uleiul şi pune cotletele. Lasă-le să prindă crustă maronie pe ambele părţi, apoi adaugă ceapa şi cana de apă în tigaie. Redu focul la minim şi lasă cotletele să se gătească preţ de 20 de minute.
3. Ridică apoi capacul şi lasă apa să se evapore. Scoate cotletele din tigaie şi serveşte-le cu ceapa deasupra.
Poftă bună!